KUSH JEMI Pantheon Group është një kompani shqiptare e cila operon në fushën e shërbimeve. RRETH NESH SHËRBIMET QË OFROJMË Objektivi ynë kryesor është asistenca ndaj investitorëve të huaj dhe atyre shqiptarë. MË SHUMË

Pse të bashkëpunoni me Ne

Pantheon Group ofron një gamë të gjerë shërbimesh në varësi të grupeve të interesit duke bashkëpunuar me kompani dhe emra prestigjoz në tregun italian.

PROFESIONAL

Asistojmë në mënyrë të suksesshme bizneset përmes ekspertizës sonë disa vjeçare.

PRESTIGJIOZE

Operojmë në mënyrë ekskluzive me partnerë të rëndësishëm të tregut italian siç janë shoqëria Applika dhe Modum Italia Comfortable Fashion. 

MULTI-DIMENSIONAL

Ofrojmë një shumëllojshmëri shërbimesh cilësore për tregun shqiptar dhe atë të huaj.

ASISTUES

Një nga objektivat tonë kryesorë është asistenca ndaj investitorëve të huaj të cilët hapin bizneset e tyre në Shqipëri.

SHËRBIMET TONA

Marrim përsipër hartimin e të gjithë akteve, si dhe proçesin e depozitimit për marrjen e numrit NIPT nga shoqëria në QKR ose QKL.

Nëpërmjet bashkëpunëtorëve tanë në terren ju mundësojmë në kohë rekord pajisjen me ambjente pune dhe banimi në varësi të kërkesave.

Pantheon Group ju ofron shërbime të ndryshme në fushën e teknologjisë së informacionit. Ekipi ynë ka eksperiencën dhe njohuritë e duhura për të përmbushur kërkesat tuaja.

Ne ju ofrojmë suportin tonë në perzgjedhjen e stafit, në bashkëpunim hap pas hapi me biznesin kërkues të këtij shërbimi. Ju vijmë në ndihmë me suport kontraktual 6 mujor ose 1 vjeçar.

Përmes bashkëpunëtorëve tanë, ju ofrojmë përfaqesimin ligjor në konfliktet me organet adminsistrative shtetërore, ankim të akteve administrative indidviduale etj

Ne ju mundësojmë të gjithë gamën e shërbimeve në familje, babysitter, kujdestare për të moshuar, sanitare. Shërbimet ofrohen jo vetëm në Shqipëri por edhe Zvicër, Gjermani, Itali.

BASHKËPUNËTORËT TANË

Na kontaktoni

Rruga Fadil Rada, Shkalla A, Kati i II-të, Tiranë

Tel: +355 69 20 999 00

Email: info@pantheongroup.al

Rrjetet sociale