Shërbime IT

Pantheon Group ju ofron shërbime të ndryshme në fushën e teknologjise së informacionit.

Partnerët dhe stafi yne kanë njohuri, përvojë dhe burime të konsiderueshme duke ofruar në çdo kohë për të gjithë klientët shërbime të shpejta dhe të personalizuara. Shërbimet tona përfshijnë zhvillimin e websiteve, Web Design, SEO dhe optimizimin në Google, zhvillimin e aplikacioneve Mobile në të dy platformat Android dhe iOS, zhvillimin e aplikacioneve web për individët apo bizneset, zgjidhje Open Source, E-Commerce, E-Learning etj.

Ekipi ynë ka eksperiencën dhe njohuritë e duhura për të përmbushur kërkesat tuaja.