Shërbime në familje & Punësime

Pantheon Group Agjenci Punësimi & Shërbimesh ju mundëson shërbimet në familje:

  • Babysitter për fëmijë nga mosha 1 muaj, në oraret part-time, 8-24 orë, fleksibël.
  • Babysitter për fëmijë me aftësi ndryshe, orare fleksibël.
  • Kujdestare për të moshuar, part-time, 8-24 orë, fleksibël.
  • Mirëmbajtëse për shtëpinë (Sanitare), orare fleksibël.
Falë nesh, të dashurit tuaj do ndjehen të qetë, të sigurt & të lumtur.
Shtëpia juaj e pastër dhe e sigurt.
Shërbimet ofrohen jo vetëm në Shqipëri por edhe Zvicër, Gjermani, Itali.

Nëse kërkoni staff për kompaninë tuaj, falë përzgjedhjeve tona profesionale, kualitative ju nuk humbni më kohë.

Nëse kërkoni punë, ne jua mundësojmë gjithmonë në varësi të ekperiencave tuaja dhe mos harroni: punë ka nëse doni vërtet të punoni.

Ju na jepni mundësinë, ne ju kursejmë kohën!

Produkte dhe shërbime

  • Shërbime në familje
  • Punësime-Rekrutime
  • Staf Suport

Njoftimet tona