Human Resources

Pantheon Group ofron asistencë në punësimin e stafit sipas kërkesave specifike, në bashkëpunim hap pas hapi me shoqërinë kërkuese të këtij shërbimi. Pantheon Group ofron testimin dhe intervistimin në ambjentet e saj.